QNX Szoftvertermékek

A QNX Software Systems több mint 25 éve gyárt Realtime OS technológiát, fejlesztõeszközöket, valamint professzionális szolgáltatásokat – üzenet-alapú, beágyazott rendszereket alkalmazó cégek részére. Kiemelkedõ szinvonalú termékeket, szolgáltatásokat szállítunk a beágyazott rendszerek fejlesztõi számára – a QNX operációs rendszer színvonálának, megbízhatóságának és minõségének megfelelõen.

Realtime Operációs Rendszer (RTOS)

Építs kivételes megbízhatósággal rendelkezõ beágyazott vezérlõrendszert a QNX segítségével! Egy igazi mikrokernel alapokon megvalósított operációs rendszer – a QNX Neutrino RTOS – kivételes szolgáltatásokat biztosít. Fejlett memóriaterület védelem, osztott folyamat alapú mûködés, szimmetrikus mûködés, POSIX API-k, dinamikusan frissíthetõ architektúra, és a szoftveriparban vezetõ szerepet képviselõ páratlan színvonalú valósidejû teljesítmény.

x86 Runtime készlet

Soha nem volt ilyen egyszerû a fejlesztõlaborból a termelésbe áthelyezni egy QNX alapú terméket, esetleg sorozatgyártásba tenni, mint most. A QNX Neutrino x86 Runtime készlet egy installációs CD-n kerül forgalmazásra, amely többféle x86 hardver platformon nyújt automatikus installációs mûködést.

Fejlesztõeszközök

Felgyorsíthatja a teljes fejlesztési ciklust, az elsõ lépésektõl kezdve a távoli diagnosztika mûködésének létrehozásáig. A QNX Momentics teljesen integrált fejlesztõkészlet. A Professional Edition (PE) minden szükséges eszközt tartalmaz, teljes megoldást ad az alkalmazások létrehozásához, a QNX Neutrino RTOS alatti futtatáshoz.

Forráskód készletek

Bõvített képességekkel megkülönböztethetõvé tehetjük termékeinket, lerövidíthetjük a fejlesztéssel töltött idõt, (TTM – Time to market) ha a jól dokumentált forrásnyelvû kódkészleteket alkalmazzuk a fejlesztéseinkhez.

Technológiai Fejlesztõ készletek

Tesztelt, ellenõrzött technológiákkal és segédeszközökkel bõvíthetjük, egyénivé varázsolhatjuk, versenyképesebbé tehetjük termékeinket – mindezt egy kényelemes, jogdíj-mentes csomag segítségével.

Speciális hardver platformokat támogató csomagok (Board Support Packages - BSPs)

A mi BSP csomagjaink rendkívül sokféle processzorkártyát, ipari számítógépek széles skáláját támogatják, melyek ARM, MIPS, PowerPC, SH-4, StrongARM, Intel, XScale, Microarchitecture, és x86 architektúrák is lehetnek.

Multimédia and GUI Technológia

Beágyazhatjuk a legkifinomultabb, nagyteljesítményû (high-end) grafikánkat a legkisebb eszközbe is. A kis memóriahelyigény ellenére, a QNX Photon microGUI grafikus rendszer 9 db 3D multi-layer, parallel mûködõ képernyõt kínál. Testreszabható, bõvíthetõ, multimédiás, többnyelvû grafikus interfész.

Internetböngészõ technológia

Teljeskörû webes szolgáltatást nyújt bármilyen méretû képernyõn. A QNX Voyager 2 méretezhetõ, beágyazott web böngészõ, ACCESS Netfront technológiával egybeépítve garantálja a naprakész támogatást a HTML, XHTML, SSL, WAP és WML -hez, valamint dinamikus tartalom renderelést alkalmaz a nagyon pici kijelzõkhöz, többek közt a PDA -hoz és egyéb mobil eszközökhöz – az ultra-kisméretû képernyõk számára. A Mozilla böngészõ szintén támogatott.

Java Environments

Elsõ osztályú Java támogatás a beágyazott Java fejlesztéshez.

Hardver támogatás

Beépített támogatás a legújabb processzorok, file-rendszerek, character I/O eszközök, driver-ek, stb. számára.

Third-party készletek (Partner Kits)

A fejlesztés gyors elkezdéséhez adnak segítséget, segítségükkel a fejlesztésre fordított idõt jelentõsen lerövidíthetjük. Próbaverziók is rendelkezésre állnak.

A QNX RTOS 6.3 próbaverziója ingyenesen letölthetõ a www.qnx.com weboldalról, ami a Photon elnevezésû grafikus felülettel rendelkezik.

AJÁNLATKÉRÉS

Az alábbi űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot tőlünk, és hamarosan válaszolunk. A megjegyzés rovatba tüntesse fel a probléma bővebb leírását, hogy pontos választ tudjunk adni az Ön számára.


Esetleg egy rég megszűnt típusú, már nem gyártott vezérlőmodult, PLC alkatrészt, szervo-egységet, frekvenciaváltót keres?

Cím
1103 Budapest, Gyömrői út. 76-80. (Ipari Park)
Email
service@realtimecontrol.hu
Telefon
+36 1 426 12 76