Miért minket válasszon?

RTC Ipari Elektronikai Szerviz

shutterstock_305421386_kicsi_vagott
_MG_0853

Szinte bármilyen típusú elektronikus ipari eszköz, vezérlőegység javításában segítséget tudunk nyújtani Ön és partnerei számára. Minden javításra átadott eszközt funkcionálisan tesztelve szállítunk vissza, ezért Ön olyan ritka alkatrészeket is könnyedén tarthat raktáron, amelyek beszerzése már problémás.

Ezzel megfelelően stabil üzemeltetési hátteret biztosíthat az gyártóberendezései számára.

A legtöbb javítóműhely csak az elektronikus berendezés egyes alkatrészeinek működőképességét tudja ellenőrizni, pedig ez a módszer a programozható eszközöket is tartalmazó elektronikus berendezés esetében gyakran nem ad kielégítő lehetőséget az olyan rejtett hibákra fényt deríteni, amelyek csak az üzemi, ipari környezetben elvégzett tesztek során állapítható meg.

Mi a teljes berendezés funkcionális tesztjének módszerét alkalmazzuk, amely képes a rejtett, összetett hibák felderítésére is.

_MG_0851
shutterstock_271605023
IPARI MEGOLDÁSOK
shutterstock_521671885_kicsi

A legtöbb régebbi típusú, már nem gyártott ipari vezérlőegység, elektronika javításával folyamatosan állunk az Ön rendelkezésére, mint pl.:

PLC-k, AC, DC, Servo Drive-ok és léptetőmotorok, Frekvenciaváltók, Lágyindítók, Speciális CNC szerszámgép vezérlőegységek (CNC controllers for machine tools), Ipari Robotok, Tápegységek, Ipari megjelenítők, Kezelőfelületek (MMI), Terminálok, Folyamatirányító egységek és műszer egységek, Nyomtatott áramkörök (PCB), Fényfüggönyök, Telemetria rendszerek (Telemetry Systems), Szelepvezérlő egységek (Valve Controller), távadók, interfészek, stb. Vállajuk továbbá: szervo motorok, főorsó motorok tekercselését stb.

Sürgősségi ipari elektronikai javításokkal is állunk rendelkezésére!

Sürgősségi javítás és alkatrész beszerzés lehetséges, jellemzően 20% felárral, 48-72 óra + száll.idő határidővel. Amennyiben a sürgősségi javítási feladat a megkezdés után valamely okból mégsem teljesíthető és csak a normál határidő alatt oldható meg, abban esetben a normál javítási listaárat érvényesítjük csak, a felárat már nem kell kifizetnie.

AJÁNLATKÉRÉS - IPARI ELEKTRONIKAI SZERVIZ

Az alábbi űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot tőlünk, és hamarosan válaszolunk. A megjegyzés rovatba tüntesse fel a probléma bővebb leírását, hogy pontos választ tudjunk adni az Ön számára.Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot

Be- és visszaszállítás biztosítása

Küldje be hozzánk meghibásodott elektronikus készülékét, műszerét. Beérkezés után az eszköz azonnal egyedi munkaszámot kap, regisztrálásra kerül a CRM informatikai rendszerben.

A beérkezést követően, a bevizsgálás/hibamegállapítás elvégzése után 48 órán belül árajánlattal jelentkezünk Önnél, email-ben.

Sürgősségi javítások

Sürgősségi javítás és alkatrész beszerzés lehetséges, jellemzően 20% felárral, 48-72 óra + száll.idő határidővel.

Amennyiben a sürgősségi javítási feladat a megkezdés után valamely okból mégsem teljesíthető és csak a normál határidő alatt oldható meg, abban esetben a normál javítási listaárat érvényesítjük csak, a felárat már nem kell kifizetnie.

A javítások folyamata

A készülékek számítógépes adatbázisba kerülnek felvételre , egyedi munkaszámos azonosítóval ellátva. Ha csatolt műszaki információk, pl. hibaleírás is beküldésre került, azokról is feljegyzés keszül. Mindez gyors és azonnali, egyértelmű adatelérést és prioritási információkat ad (pl. a vörös szín jelenti a sürgősségi javítást) az ott dolgozó szervizmérnökök és technikusok számára. A hatékony munkaszervezés alapvető követelmény.

A javítási folyamat első lépéseként alapos tisztításon megy át a készülék. Ezután a bevizsgáló részleghez kerül, ahol a hibafelderítés elkezdődik. Majd a hiba jellegétől függően a megfelelő szakmérnökhöz kerül a készülék. A készülékek javításához szükséges elektronikus alkatrészeket pneumatikus csőpostán keresztül kapják meg a szervizmérnökök, közvetlenül az asztalukhoz továbbítva az alkatrészraktárból.

A javítás befejezése után a készülékek a tesztelőkhöz kerülnek, ahol az adott készülékre jellemző tesztelési és terhelési folyamatokon, adott idejű működtetésen mennek keresztül. A tesztelés befejezése után a csomagoló részleghez kerülnek a készülékek, majd a postázó részlegbe, ahonnan végül a futárszolgálatok elszállítják a dobozokat.

A teljes tételkezelés és szerviz folyamat vállalati szintű informatikai rendszerrel van támogatva, ahol minden egyes tételhez logisztikai, műszaki, számlázási és egyéb információk csatoltan kerülnek tárolásra, feldolgozásra.

Fix árajánlat a teljes felújításra

Küldje be a javításra szánt elektronikai terméküket hozzánk. Miután a tétel bevizsgálása megtörtént, fix árajánlatot küldünk Önöknek, amely gyakorlatilag a szükség szerinti teljes felújításra vonatkozik és 12 hónap garanciát foglal magában.

Jellemzően, az áraink az OEM árakhoz képest sokkal jobbak.

Próbálja ki szolgáltatásunkat bármilyen típusú, régóta elfekvő, kidobásra ítélt, meghibásodott vezérlőegység, szervomotor, PLC, CNC javíttatásával ! Nincs kockázat!

A javítás elvégzése utáni visszaszállítás elindítását még aznap, vagy a következő napon biztosítjuk. Többféle fizetési konstrukció is lehetséges, megegyezés szerint. Szerződéses partnereink részére jelentős kedvezményeket biztosítunk.

Egyedülálló garanciát kínálunk valamennyi elektronikai javításra. Ez a garancia nem csak az előbb elvégzett javítási munkára vonatkozik, hanem az egész készülékre, tekintet nélkül a későbbi esetleges meghibásodás jellegére.

Teljes mértékben tesztelt javítások 12 hónapos garanciával

Pótalkatrészek és azonnali csere raktárról

Ügyleteink egyre növekvő része magában foglalja az azonnali cserét és a szükséges felszerelés és részegység biztosítását.

Készleten tartunk nagy mennyiségű felújított, bevizsgált PLC modult, vezérlőegységet, szervomotort, amelyek a gyártói árakhoz képest jelentősen alacsonyabb áron állnak az Önök rendelkezésére. Minden megvásárolt és becserélt tételre is teljes 12 hónapos garancia vonatkozik.

Új és felújított IPARI ROBOTOK forgalmazása

FANUC, ABB, KUKA, MOTOMAN, GENESIS, NACHI ipari robotok

Robotok és részegységek forgalmazása.

Vezérlőkártyák, komplett robot vezérlőrendszerek, szervo-motorok, kábelek, stb..

Árazás és fizetési módok

A fizetési mód Forintban v. Euro-ban is lehetséges.

Többféle, választható fizetési konstrukcióval állunk tisztelt T. Partnereink rendelkezésére.

Amennyiben felvilágosításra, további információra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.

Raktárkészlet, több mint 9.000.000 tétellel

A tesztek elvégzéséhez és a vevői igények kielégítéséhez hatalmas raktárkészlet, több mint 9.000.000 tétellel áll rendelkezésre szerződéses partnereinknél a különféle típusú ipari vezérlőberendezésekből. Ez stabil alapot és professzionális lehetőséget biztosít a kiváló színvonalú szervizmunka elvégzéséhez, a beküldött vezérlőegységek hibáinak szakszerű felderítéséhez.

A raktárkészlet csak tökéletesen tesztelt és vállalható garanciával rendelkező tételeket tartalmaz, amelyből tisztelt partnereink részére az azonnali csere lehetőségét is biztosítjuk akár sürgősségi szállítással is.

PLC szerviz

Általunk leggyakrabban szervizelt ipari elektronikai alkatrészek

Baumüller

Servo Drive, DC Drive,Tápegység, Motor, PCB stb..

SIEMENS

PLC, CNC, Servo Drive, Inverter, Motor stb..

Mitsubishi Electric

PLC, Inverter, Servo Drive, Soft Start, Monitor stb..

Danfoss

Inverter, AC Drive, Controller, PCB, Servo Drive stb..

GE Fanuc

PLC, Servo Drive, CNC, Motor, Encoder, Robot alkatrészek, stb..

Allen-Bradley

PLC, Operator Interface, Inverter, Servo Drive, Motor stb..

Bosch

Servo Drive, PCB, Controller, Tápegység, Motor stb..

Baldor

Servo Drive, Motor, DC Drive, Brake, Inverter stb..

Indramat

Servo Drive, Motor, Tápegység, PCB, AC Drive stb..

Eurotherm

Process Instrument, Hőmérséklet szabályozól, DC Drive, Thyristor Controller, Inverter stb..

Honeywell

PLC, Light Guard, Gas Burner Control, Controller, Inverter stb..

ABB

AC Drive, PCB, Controller, Inverter, Servo Drive, Robot alkatrészek, stb..

Telemecanique

PLC, Inverter, Soft Start, DC Drive, AC Drive stb..

Lenze

Inverter, DC Drive, AC Drive, Servo Drive, Motor stb..

Control Techniques

Inverter, DC Drive, Servo Drive, Motor, Unidrive stb..

Modicon

PLC, Operator Interface, AC Drive, Controller, Scanner stb..

Alstom

GEM80, Cegelec, PLC, AC Drive stb..

YASKAWA

AC Drive, Controller, Inverter, Servo Drive stb..

OKUMA

CNC vezérlő, VAC-II, VAC-III, VAC-IV vezérlő kártyák…

KUKA

Robot alkatrészek, elektronikák, vezérlő modulok javítása, pótalkatrészek…

Bármilyen más gyártó terméke

PLC, PCB, Servo Drive, Inverter, Controller, kijelző, vezérlő, stb..

Cím
1103 Budapest, Gyömrői út. 76-80. (Ipari Park)
Email
service@realtimecontrol.hu