Ipari hajtás elektronikai és vezérlő egységek értékesítése

Ügyleteink egyre növekvő része magában foglalja az azonnali cserét és a szükséges felszerelés és részegység biztosítását.

Készleten tartunk nagy mennyiségű felújított, bevizsgált PLC modult, vezérlőegységet, szervomotort, amelyek a gyártói árakhoz képest jelentősen alacsonyabb áron állnak az Önök rendelkezésére. Minden megvásárolt és becserélt tételre is teljes 12 hónapos garancia vonatkozik.

Raktárkészlet, több mint 9.000.000 tétellel

A tesztek elvégzéséhez és a vevői igények kielégítéséhez hatalmas raktárkészlet, több mint 9.000.000 tétellel áll rendelkezésre szerződéses partnereinknél a különféle típusú ipari vezérlőberendezésekből. Ez stabil alapot és professzionális lehetőséget biztosít a kiváló színvonalú szervizmunka elvégzéséhez, a beküldött vezérlőegységek hibáinak szakszerű felderítéséhez.

A raktárkészlet csak tökéletesen tesztelt és vállalható garanciával rendelkező tételeket tartalmaz, amelyből tisztelt partnereink részére az azonnali csere lehetőségét is biztosítjuk akár sürgősségi szállítással is.

PLC szerviz

AJÁNLATKÉRÉS

Az alábbi űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot tőlünk, és hamarosan válaszolunk. A megjegyzés rovatba tüntesse fel a probléma bővebb leírását, hogy pontos választ tudjunk adni az Ön számára.


Esetleg egy rég megszűnt típusú, már nem gyártott vezérlőmodult, PLC alkatrészt, szervo-egységet, frekvenciaváltót keres?

Cím
1103 Budapest, Gyömrői út. 76-80. (Ipari Park)
Email
service@realtimecontrol.hu