Amennyiben rendelkezésre áll meghibásodott készüléke helyett egy másikat kölcsön adunk

Ügyleteink egyre növekvő része magában foglalja az azonnali cserét és a szükséges felszerelés és részegység biztosítását.

Készleten tartunk nagy mennyiségű felújított, bevizsgált PLC modult, vezérlőegységet, szervomotort, amelyek a gyártói árakhoz képest jelentősen alacsonyabb áron állnak az Önök rendelkezésére. Minden megvásárolt és becserélt tételre is teljes 12 hónapos garancia vonatkozik.

Raktárkészlet, több mint 9.000.000 tétellel

A tesztek elvégzéséhez és a vevői igények kielégítéséhez hatalmas raktárkészlet, több mint 9.000.000 tétellel áll rendelkezésre szerződéses partnereinknél a különféle típusú ipari vezérlőberendezésekből.

Ez stabil alapot és professzionális lehetőséget biztosít a kiváló színvonalú szervizmunka elvégzéséhez, a beküldött vezérlőegységek hibáinak szakszerű felderítéséhez.

A raktárkészlet csak tökéletesen tesztelt és vállalható garanciával rendelkező tételeket tartalmaz, amelyből tisztelt partnereink részére az azonnali csere lehetőségét is biztosítjuk akár sürgősségi szállítással is.

Forgalmazott / Szervizelt márkák

PLC szerviz

Esetleg egy rég megszűnt típusú, már nem gyártott vezérlőmodult, PLC alkatrészt, szervo-egységet, frekvenciaváltót keres?