Ipari elektronikai berendezések, CNC vezérlőegységek, PLC-k, szervomotorok és frekvenciaváltók javítása

Szinte bármilyen típusú elektronikus ipari eszköz, vezérlőegység javításában segítséget tudunk nyújtani Ön és partnerei számára. Minden javításra átadott eszközt funkcionálisan tesztelve szállítunk vissza, ezért Ön olyan ritka alkatrészeket is könnyedén tarthat raktáron, amelyek beszerzése már problémás.

Ezzel megfelelően stabil üzemeltetési hátteret biztosíthat az gyártóberendezései számára.

A legtöbb javítóműhely csak az elektronikus berendezés egyes alkatrészeinek működőképességét tudja ellenőrizni, pedig ez a módszer a programozható eszközöket is tartalmazó elektronikus berendezés esetében gyakran nem ad kielégítő lehetőséget az olyan rejtett hibákra fényt deríteni, amelyek csak az üzemi, ipari környezetben elvégzett tesztek során állapítható meg.

Mi a teljes berendezés funkcionális tesztjének módszerét alkalmazzuk, amely képes a rejtett, összetett hibák felderítésére is.

A legtöbb régebbi típusú, már nem gyártott ipari vezérlőegység, elektronika javításával folyamatosan állunk az Ön rendelkezésére, mint pl.:

PLC-k, AC, DC, Servo Drive-ok és léptetőmotorok, Frekvenciaváltók, Lágyindítók, Speciális CNC szerszámgép vezérlőegységek (CNC controllers for machine tools), Ipari Robotok, Tápegységek, Ipari megjelenítők, Kezelőfelületek (MMI), Terminálok, Folyamatirányító egységek és műszer egységek, Nyomtatott áramkörök (PCB), Fényfüggönyök, Telemetria rendszerek (Telemetry Systems), Szelepvezérlő egységek (Valve Controller), távadók, interfészek, stb…